Nog allt finns det betydligt roligare saker än att gnälla om livet, men som jag tidigare skrivit om är det inte alltid helt lätt. På visst sätt tycks det ligga i människans natur att gnälla, samtidigt förstår jag ju själv att det har sina källor. För mig är den största källan helt klart politiken, TV & nyheterna. Där får vi ständigt höra om all misär i världen, inte undra på att ens världssyn blir butter. Men nu tänkte jag göra något så fräckt och tipsa er vart du kan Köpa cbd olja.

Men gubbe vad håller du på med egentligen?

Nu när en och ens käraste ändå är på åldershöst så har ju det i sin tur uppbringat en del hälsoförändringar som är naturligt för oss människor. Min stelhet som jag tidigare tagit upp blir knappast bättre med åren om vi säger så. Du vet det säkert själv hur medierna vill sälja oss både det ena och det andra, jag har själv köpt in min beskärda del av produkter. Vissa har fungerat, andra inte. Nu tänkte jag prata om en som faktiskt fungerat och varför. CBD olja.

Vad är CBD Olja för något och varför tar du upp det här på bloggen?

CBD olja tillverkas av kanske min favorit växt här i världen nämligen industrihampa. På den gamla goda tiden i Sverige hade vi en frodandes hampaindustrin som sträcker sig bort ändå till vikingatiden som troligtvis använde hampan för att tillverka kläder, segel och djurfoder. Ja numera är hampan påväg tillbaka har mitt nätverk meddelat för mig, vilket tur! Att vi människor utnyttjat moderjord i hundratals år gör att vår planet idag inte är särskilt glad på oss. Nåja, åter till själva oljan.

Dess aktiva eller huvudsakliga ämnen är något som kallas för “cannabinoider”, dessa ämnen utvinns från hampväxtens blommor och blad. Från ett vetenskapligt perspektiv så har dessa ämnen fascinerat forskare och under de senaste 100 åren har mänskligheten börjat upptäcka dess hemligheter, men i ärlighetens namn har de endast skrapat på ytan.

Cannabinoider som CBD olja innehåller påverkar ett stort biologiskt system inuti kroppen vars huvudsakliga uppgift är att upprätthålla homeostas i kroppen, även känt som balans. Det är av denna anledning som jag blev intresserad av produkten och bestämde mig för att testa. Självklart efter att ha gjort en del efterforskning, något som jag rekommenderar dig som läser detta att även göra själv. Kunskap är makt helt enkelt.

Detta system påverkar bland annat immunförsvaret, aptiten och nervsystemet. Då vi alla människor är olika med olika förutsättningar går det ej att säga att oljan fungerar för alla, när jag gjorde min egna efterforskning såg jag hur människor från alla olika delar av livet använda oljan. Barn med epilepsi, kvinnor med svår PMS och gubbar likt en själv som använde oljan för att sova bättre.

Vi får se om det blir några fler inlägg av detta slag, där jag mer djupgående går in på vad det exakt gör för mig, men för tillfället så får detta räcka.