Det här är en privat blogg skriven av en gnällig “gubbe” i Storvreta. Med det sagt kommer inte hela bloggen bestå av en massiv samling av politiskt gnäll, jag har faktiskt andra ljusare sidor. Som till exempel mitt gedigna intresse för öl i dess olika brygd. Du som besöker min blogg kommer att kunna läsa om olika ölsorter, inte sällan från mindre bryggerier runt om i vårt avlånga land.

Politisk ventilationskanal

Den här bloggen kommer att bjuda på politiska inlägg där jag resonerar utifrån ett känt ämne med mina egna tankar och åsikter som bollplank. Det kan vara min personliga ilska mot myndigheters nekande av sjukbidrag till riktigt sjuka människor. Något som är helt bortanför mitt förstånd. Även klimatfrågor berör mig starkt, kanske är det på grund av mitt naturnära leverne. Jag tycker att politiker borde engagera sig mer i att praktiskt ta itu med problemen, istället för att diskutera och förhandla i all evighet.

Pendlingens mästare

Jag har slutat räkna åren som pendlare, men jag kan utan överdrift beskriva mig som en ytterst erfaren pendlare. Som boende i Storvreta har det varit det enda alternativet för en som mig med arbetsplatsen i storstan Uppsala. Jag avskyr faktiskt att pendla, det kommer du garanterat märka snabbt i mina inlägg. Som tur är har jag en fantastisk familj som väntar på mig här hemma i Storvreta när jag kommer hem efter arbetsdagen. Även mitt gedigna ölintresse får mig på gott humör efter en gnällig dag. Du kommer få en hel del spännande ölläsning här inne på bloggen!

Väl bemött!